Kaos föder ofta liv, medan ordning föder vanor

HENRY BROOKS ADAM

Riskera inte att kommande eller pågående klassrumsträningar ställs in eller försenas. Vi kan hjälpa dig att omvandla träningar och kurser till digitalt lärande.

Under rådande omständigheter har vi fått många förfrågningar om att omvandla våra kunders träningar och kurser till digitalt lärande. Självklart vill vi hjälpa till så att pågående program inte behöver ställas in eller försenas.

Behöver ni också hjälp? Hör av er. Vi på Edmund erbjuder strategi, pedagogiskt upplägg, innehåll och produktion för både digitalt och analogt lärande.

Möjligheten för digitalt samarbete är ett måste, inte bara idag och vi är er gärna behjälpliga i hur ni vill utveckla er interna kommunikation för er digitala arbetsplats. Hur ni kan förbättra och bli än mer resurseffektiva?

Vår metodik ökar delaktigheten för både ledare och medarbetare. Vi får förändringar att fästa och nya beteenden att bli bestående. Vi kallar det Adoption Communication.

Behöver du vår hjälp eller vill veta mer om vad vi gör? Hör av dig!

Vi på Edmund arbetar för att våra kunder ska lyckas med att implementera nya digitala verktyg i sin organisation. Genom att ta fram ett ramverk förankrat i både medarbetarnas och organisationens behov och mål ökar vi sannolikheten för en lyckad förändring. Vi ökar delaktigheten för både ledare och medarbetare både inför implementationen, under själva utrullningen och kanske viktigast av allt; efter att projektet så kallat är klart. Det är ju nu som det egentliga arbetet börjar. Det är nu vi ska få förändringen att fästa och få det nya beteendet att bli bestående.