Som kommunikativ ledare fokuserar Christina främst på att involvera medarbetarna i förändringsarbetet och ser till att de förblir involverade under hela resan. Först då skapar vi rätt förutsättningar för ett genuint engagemang kring förändringen hos medarbetarna.

Christina diskuterar sin erfarenhet inom förändringskommunikation utifrån ett ledarskaps perspektiv. Hon betonar vikten av att förtjäna medarbetarnas förtroende och involvera dem i hela förändringsresan för att få engagerade medarbetare. Hennes främsta ledord i ett förändringsarbete är: öppenhet, transparens och delaktighet – vilket vi på Edmund är de första att skriva under på!

Vill ni veta mer om Christinas erfarenhet, råd och tips inför ett förändringsarbete, kan vi varmt rekommendera att lyssna på hela podcasten här.

Bra att tänka på:
  • Hur involverar du medarbetarna?
  • Hur kan du vara en kommunikativ ledare?
  • Hur använder du kommunikation som ett verktyg?

Vill du veta mer om hur du kan skapa bra förutsättningar med hjälp av intrnkommunikation?

Vi på Edmund arbetar för att våra kunder ska lyckas med att implementera nya digitala verktyg och arbetssätt i sin organisation. Vi träffas gärna för att prata om vad ni vill förändra, varför och hur vi då tillsammans kan möjliggöra det.