skip to Main Content

Digitalt lärande: en viktig del av vårt arbete

I går bjöd vi in Malin Hydén, grundare av Future First, för ett seminarium om kunskapsdelning och digitalt lärande. Hon svarade på många av publikens frågor och funderingar men lämnade oss även med nya frågor.

Vi fick äran att lyssna på Malin Hydén, grundare av Future First, igår dela med sig sin kunskap och erfarenhet om digitalt lärande inom organisationer. 

Malin diskuterade främst hur digitaliseringen har medfört nya utmaningar och möjligheter inom digitalt lärande och påverkat vikten av vår lärförmåga.

Det räcker inte med utbildning, utan utbildningen måste vara anpassad till målgruppens behov, vilket, utifrån publikens kommentarer, den ofta inte är. Ytterligare tipsade Malin om viktiga faktorer för att utföra arbetet för lärande på ett bättre sätt som t.ex. att bädda in lärandet i det dagliga arbetet. 

Vi säger ett stort tack till Malin Hydén för ett inspirerande och givande seminarium. Läs mer om Malin och Future First på www.futurefirst.se.

Vi vill även passa på och tacka alla som deltog i seminariet. Vi vill gärna se detta som en återkommande händelse och tar därför gärna emot intresseanmälningar och tips om aktuella ämnen inom digitalt lärande samt föredragshållare. Kontakta info@edmundcommunication.com.

Viktiga faktorer för att lära sig på ett bättre sätt: 

  • Stöd för att bättre utnyttja våra erfarenheter
  • Stöd för att lära genom samarbete
  • Stöd för bättre återkoppling i arbetet
  • Inbädda lärande i vårt dagliga arbete

Edmund Communication består av ett team kommunikationsstrateger specialiserade på förändringskommunikation. Behöver du vår hjälp eller vill veta mer om vad vi gör? Hör av dig! info@edmundcommunication.com

Edmund Communication

Edmund Communication är en kommunikationsbyrå som är specialiserad på intern- och förändringskommunikation. Med medarbetaren i fokus skapar vi framgång för företag genom att etablera hållbara digitala arbetssätt. Vi har utvecklat en arbetsmetodik som skapar förutsättningar för- samt säkerställer lyckade implementations- och förändringsarbeten genom att fokusera insatserna till en hög andel användande. Vi kallar det Adoption Communication och det syftar till att skapa långsiktig affärsnytta och reducera resurssvinn. Vill du veta mer? Kontakta oss!

Back To Top