skip to Main Content

Seminarium: Kunskapsdelning och digitalt lärande inom organisationer: var är vi och vart är vi på väg?

Hur ska vi anpassa kunskapsdelning och lärande inom organisationer till den digitala utvecklingen? Vilka möjligheter och utmaningar står vi inför och hur kan vi framtidssäkra kunskapskapital inom organisationen?

Om du, liksom vi, är nyfiken på hur dessa frågor kan adresseras hoppas vi att du kan komma på vårt seminarium den 12:e September. Ta tillfället i akt att diskutera dina tankar, idéer eller funderingar, och samtidigt nätverka med kollegor från andra organisationer.

Till eventet har vi bjudit in vår nära samarbetspartner Malin Hydén, grundare av Future First, för att presentera sina tankar och erfarenheter om digitalt lärande inom organisationer. Malin är en driven projekt- och processledare som har lång erfarenhet av webbutbildning och digitalt lärande. Genom åren har Malin utvecklat hundratals pedagogiska koncept och har verkat som projektledare i mängder av projekt med fokus på lärande och intern marknadsföring. Läs mer om Malin och Future First på www.futurefirst.se.

Det kostar ingenting att delta, men vi behöver veta om du kan komma, senast tisdag 3:e September.

OSA till info@edmundcommunication.com

Varmt välkommen!

Datum och tid:
Torsdagen 12:e September, kl. 15-30 – 17.00

Adress: 
World Trade Center: Jungmansgatan 12B, 211 11 Malmö

Program:
15.30-16.00: Smoothies och annat smått och gott för den hungriga
16.00-17.00: Presentation av Malin Hydén
17.00 och framåt: För dig som vill stanna dukar vi fram något lätt att äta så att du kan mingla mätt och belåten.

Edmund Communication består av ett team kommunikationsstrateger specialiserade på förändringskommunikation. Behöver du vår hjälp eller vill veta mer om vad vi gör? Hör av dig! info@edmundcommunication.com

Edmund Communication

Edmund Communication är en kommunikationsbyrå som är specialiserad på intern- och förändringskommunikation. Med medarbetaren i fokus skapar vi framgång för företag genom att etablera hållbara digitala arbetssätt. Vi har utvecklat en arbetsmetodik som skapar förutsättningar för- samt säkerställer lyckade implementations- och förändringsarbeten genom att fokusera insatserna till en hög andel användande. Vi kallar det Adoption Communication och det syftar till att skapa långsiktig affärsnytta och reducera resurssvinn. Vill du veta mer? Kontakta oss!

Back To Top